RWD

Montering av elektrisk installasjon

Vi legger ledninger i sikringsskap, vi deler opp installasjonen i kretser, lager stikkontakter og belysningspunkter. Med hjelp av profesjonelt utstyr monterer vi slik at bruken er trygg og komfortabel for husholdningen.

Installasjons Prosjekt

En god installasjons design vil gjøre bruk av elektriske apparater i huset trygt og behagelig.

Smart hjem

Du får smart kontroll av alarm, oppvarming, belysning, klimaanlegg og rullegardiner gjennom innovative løsninger av integrerte elektriske installasjoner

Port kontroll

Automatisering av porter er enkelt og tidsbesparende. Du er ikke lenger tvunget til å gå ut av bilen og åpne porten manuelt. Vårt firma spesialiserer seg i komplekse løsninger for montering av automatiske porter.

Elektrisk oppvarming

Løsningen som tilbys er enkel i bruk og trenger ikke vedlikehold. Dette er en kostnadseffektiv løsning i forhold til andre oppvarmingssystemer. Valg av denne metoden for oppvarming innebærer også økologi, effektivitet og kvalitet.

Omfattende erfaring og kunnskap innen installasjon

Profesjonell installasjon av individuelle elektriske installasjonsprosjekter

Integrerte elektriske installasjoner for smart kontroll av hus

Automatisering av garasje og inngangsporter

Høy kvalitet og bekvemmelighet av elektrisk oppvarming

Brannsikringssystemer


 

Kundene burde huske om brannsikkerhet når de designer en bygning. Brannmurer, røyk-vinduer og røyktette dører er de løsningene som, takket være teknologiske fremskritt, kan beskytte vårt helse og liv.

 

Som et profesjonelt elektrisk selskap er vi forpliktet til å informere kunden om brannvernsystemer og krav til montering.

 

Brannalarmsystemet kan være en trådløs optisk detektor med røykdetektorer som er utstyrt med en akustisk alarm. Dette systemet er drevet av 9V batterier eller 230V strømnettet. Den indikerer en røykalarm med høy alarm på den interne alarmsirenen. Den er utformet for å bli installert i private boliger, for eksempel en leilighet eller et enebolig. Den skal ikke installeres i industrielle eller offentlige bygninger der det gjelder spesielle brannvernregler. Detektoren genererer en høyt pulserende lydalarm når den detekterer røyk, som er ment å varsle folk som er i fare for brann. Ved installasjon av detektoren, vær oppmerksom på at en brannalarm bare er et hørbart signal som må høres av personer og steder som er utsatt for brann.

 

KRAV:

  • Krav om røkvarslere i bolig. Det anbefales at røkvarslere og alarm- sentral i installasjonen tilkobles boligens strømforsyning. (NEK-400, veiledning.)
  • Tek 10 §11-12 pkt. 2b, omgjør dette til et krav som må følges.

 

I byggverk beregnet for få personer og byggverk av mindre størrelse, kan det brukes røykvarslere dersom rømningsforholdene er særlig enkle og oversiktlige. Røykvarslere skal være tilknyttet strømforsyningen og ha batteribackup. I branncelle med behov for ere røykvarslere, skal varslerne være serie­ koblet. I byggverk uten strømforsyning kan det benyttes batteridrevne røykvarslere.