RWD

Montering av elektrisk installasjon

Vi legger ledninger i sikringsskap, vi deler opp installasjonen i kretser, lager stikkontakter og belysningspunkter. Med hjelp av profesjonelt utstyr monterer vi slik at bruken er trygg og komfortabel for husholdningen.

Installasjons Prosjekt

En god installasjons design vil gjøre bruk av elektriske apparater i huset trygt og behagelig.

Smart hjem

Du får smart kontroll av alarm, oppvarming, belysning, klimaanlegg og rullegardiner gjennom innovative løsninger av integrerte elektriske installasjoner

Port kontroll

Automatisering av porter er enkelt og tidsbesparende. Du er ikke lenger tvunget til å gå ut av bilen og åpne porten manuelt. Vårt firma spesialiserer seg i komplekse løsninger for montering av automatiske porter.

Elektrisk oppvarming

Løsningen som tilbys er enkel i bruk og trenger ikke vedlikehold. Dette er en kostnadseffektiv løsning i forhold til andre oppvarmingssystemer. Valg av denne metoden for oppvarming innebærer også økologi, effektivitet og kvalitet.

Omfattende erfaring og kunnskap innen installasjon

Profesjonell installasjon av individuelle elektriske installasjonsprosjekter

Integrerte elektriske installasjoner for smart kontroll av hus

Automatisering av garasje og inngangsporter

Høy kvalitet og bekvemmelighet av elektrisk oppvarming

Smart hjem


 

Smart hjem er en avansert sensorbasert løsning og ett sentralisert styringssystem for integrerte installasjoner. EIB / KNX-bussen gir enkel informasjonsflyt mellom komponentene i installasjonen og gir et bredt spekter av ytelse.

 

Ved å benytte informasjon fra sensorer og detektorer, intelligente bygningen tilpasser seg til tilstedeværelsen av huseiere, innendørs og utendørs faktorer som temperatur, luftfuktighet eller sollys. Denne smarte bygningen forbedrer hverdagen av brukere.

 

Den sentrale styringssystem gjør det enkelt å kontrollere nesten hvilken som helst enhet i en smart hjem. Med sin visualisering og tilkobling til Internett, kan du styre den fra hvor som helst i verden.

 

Integrasjonen av hele alarmsystemet og overvåkingssystemet bidrar til å forbedre sikkerheten til bygningen. Smart hjem simulerer tilstedeværelsen av huseiere på grunnlag av tidligere registrerte hendelser, noe som bidrar til å motvirke potensielle innbruddstyv.

 

Evnen til intelligente installasjoner er svært omfattende og vokser stadig.