RWD

Montering av elektrisk installasjon

Vi legger ledninger i sikringsskap, vi deler opp installasjonen i kretser, lager stikkontakter og belysningspunkter. Med hjelp av profesjonelt utstyr monterer vi slik at bruken er trygg og komfortabel for husholdningen.

Installasjons Prosjekt

En god installasjons design vil gjøre bruk av elektriske apparater i huset trygt og behagelig.

Smart hjem

Du får smart kontroll av alarm, oppvarming, belysning, klimaanlegg og rullegardiner gjennom innovative løsninger av integrerte elektriske installasjoner

Port kontroll

Automatisering av porter er enkelt og tidsbesparende. Du er ikke lenger tvunget til å gå ut av bilen og åpne porten manuelt. Vårt firma spesialiserer seg i komplekse løsninger for montering av automatiske porter.

Elektrisk oppvarming

Løsningen som tilbys er enkel i bruk og trenger ikke vedlikehold. Dette er en kostnadseffektiv løsning i forhold til andre oppvarmingssystemer. Valg av denne metoden for oppvarming innebærer også økologi, effektivitet og kvalitet.

Omfattende erfaring og kunnskap innen installasjon

Profesjonell installasjon av individuelle elektriske installasjonsprosjekter

Integrerte elektriske installasjoner for smart kontroll av hus

Automatisering av garasje og inngangsporter

Høy kvalitet og bekvemmelighet av elektrisk oppvarming

Port kontroll


 

Det viktigste elementet i garasjeporter er måten de åpnes på. Andre viktige parametere å vurdere når du kjøper porter er termisk isolasjon, type av innbruddssikkerhet, komfort og estetikk. Priser på garasjeporter er også viktig.

 

Dette er den mest populære varianten i dag. Vingen av denne typen av dør består av flere segmenter (for de meste 3 til 6) forbundet av hengsler, som er beskyttet av tetning. Takket være dette er leddene beskyttet mot ugunstige atmosfæriske forhold.

 

port kontroll

 

Automatisering for porter er en standard. Du trenger ikke å komme ut av bilen for å åpne eller lukke vingen - du kan bare bruke fjernkontrollen. Været i Norge varierer mye, så de meste vil sette pris på automatisering av porten for det meste av året. En ekstra fordel med denne løsningen er at døråpningen er vanskeligere å angre.

 

Når du velger automatisering, er det best å stole på en profesjonell. Avhengig av størrelsen på porten, dens konstruksjon, vekt, åpnings- og lukk frekvenser, plass under taket, vil han velge stasjonen med optimal effekt, åpnings- og lukkerhastighet og energibehov.