RWD

Montering av elektrisk installasjon

Vi legger ledninger i sikringsskap, vi deler opp installasjonen i kretser, lager stikkontakter og belysningspunkter. Med hjelp av profesjonelt utstyr monterer vi slik at bruken er trygg og komfortabel for husholdningen.

Installasjons Prosjekt

En god installasjons design vil gjøre bruk av elektriske apparater i huset trygt og behagelig.

Smart hjem

Du får smart kontroll av alarm, oppvarming, belysning, klimaanlegg og rullegardiner gjennom innovative løsninger av integrerte elektriske installasjoner

Port kontroll

Automatisering av porter er enkelt og tidsbesparende. Du er ikke lenger tvunget til å gå ut av bilen og åpne porten manuelt. Vårt firma spesialiserer seg i komplekse løsninger for montering av automatiske porter.

Elektrisk oppvarming

Løsningen som tilbys er enkel i bruk og trenger ikke vedlikehold. Dette er en kostnadseffektiv løsning i forhold til andre oppvarmingssystemer. Valg av denne metoden for oppvarming innebærer også økologi, effektivitet og kvalitet.

Omfattende erfaring og kunnskap innen installasjon

Profesjonell installasjon av individuelle elektriske installasjonsprosjekter

Integrerte elektriske installasjoner for smart kontroll av hus

Automatisering av garasje og inngangsporter

Høy kvalitet og bekvemmelighet av elektrisk oppvarming

Kompetanser


Vi har alt av nødvendig kompetanse for å utføre oppgradering og reparasjon av elektriske utstyr. Vi har både praktisk og teoretisk kunnskap som tillater oss å utføre yrket som en elektriker i samsvar med gjeldende normer og forskrifter. Vi fortsetter å forbedre våre kvalifikasjoner og følge de nyeste elektriske trender, slik at vi kan sikre den høyeste kvaliteten av service og møte behovet til de mest krevende kundene.

 

Vi vil hjelpe deg å bestemme hvilken tjeneste som passer for ditt behov. Vårt arbeid er utført med presisjon og er målsatt til å gjøre kunden fornøyd. Etter vi utfører arbeidet, foretar vi kontrollmålinger slik at brukeren ikke risikerer fare. Deretter, utfører vi fotodokumentasjon av installasjonen for å gjøre arbeidet lettere for andre bygge bransje også kontrollere arbeidet utført. Vi bruker det nyeste av teknologi innenfor elektro markedet og gir vårt arbeid en 5 års garanti.