RWD

Montering av elektrisk installasjon

Vi legger ledninger i sikringsskap, vi deler opp installasjonen i kretser, lager stikkontakter og belysningspunkter. Med hjelp av profesjonelt utstyr monterer vi slik at bruken er trygg og komfortabel for husholdningen.

Installasjons Prosjekt

En god installasjons design vil gjøre bruk av elektriske apparater i huset trygt og behagelig.

Smart hjem

Du får smart kontroll av alarm, oppvarming, belysning, klimaanlegg og rullegardiner gjennom innovative løsninger av integrerte elektriske installasjoner

Port kontroll

Automatisering av porter er enkelt og tidsbesparende. Du er ikke lenger tvunget til å gå ut av bilen og åpne porten manuelt. Vårt firma spesialiserer seg i komplekse løsninger for montering av automatiske porter.

Elektrisk oppvarming

Løsningen som tilbys er enkel i bruk og trenger ikke vedlikehold. Dette er en kostnadseffektiv løsning i forhold til andre oppvarmingssystemer. Valg av denne metoden for oppvarming innebærer også økologi, effektivitet og kvalitet.

Omfattende erfaring og kunnskap innen installasjon

Profesjonell installasjon av individuelle elektriske installasjonsprosjekter

Integrerte elektriske installasjoner for smart kontroll av hus

Automatisering av garasje og inngangsporter

Høy kvalitet og bekvemmelighet av elektrisk oppvarming

Intercom og video intercom


 

Intercom er en viktig del av hvert hjem og leilighet. Det gir deg mulighet å kontrollere tilgangen til eiendommen din og dermed øke sikkerheten. For å møte forventningene til våre kunder har vi et bredt utvalg av intercoms og alle de ekstra elementene som er nødvendige for å fungere i intercom-systemet. Vårt utvalg av produkter inkluderer trådløse eller kablet intercom og digitale intercom, såkalte uniphones. Vi tilbyr også eksterne paneler, elektriske brytere, ventiler og tilbehør. Ved hjelp av utstyr av høy kvalitet er vi sikre på at vi vil møte kundens forventninger. Vi håper også at våre priser blir en hyggelig overraskelse.